© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen vindt het leven gezelliger zonder social media

20 nov. 2017 14:41 Ruud Dimmers 1 reacties
Formule 1 coureur Max Verstappen is al een tijd geleden gestopt met het actief volgen van social media. De Nederlander leest niet langer wat er over hem geschreven wordt.

Verstappen vermijdt social media

Tegenover De Telegraaf laat de Red Bull-coureur weten dat hij veel minder met zijn telefoon bezig is. Reacties van anderen over zijn races leest hij al lang niet meer.

"Ik lees geen reacties over de race en sinds een jaar ben ik veel minder actief op Twitter. Het is voornamelijk afleiding en voegt weinig toe. Voorheen zat ik de hele dag op mijn telefoon te scrollen, zelfs als ik in gesprek was met anderen."

"Daar was ik op een gegeven ogenblik klaar mee. Als we nu met vrienden zijn leggen we de telefoons vaak in het midden van de tafel. Dan is het ook gelijk een stuk gezelliger."

Verstappen heeft wel bewondering voor de manier waarop Lewis Hamilton zijn online leven runt. De Brit is razend populair op de diverse platformen.

"Als ik zie wat Lewis allemaal doet in zijn vrije tijd dan ben ik soms echt verrast. Hij is zo actief, maar het is zijn leven. Hij wint races en titels, dus je kan slecht zeggen dat het voor hem niet werkt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen