Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen vindt het leven gezelliger zonder social media

Formule 1 coureur Max Verstappen is al een tijd geleden gestopt met het actief volgen van social media. De Nederlander leest niet langer wat er over hem geschreven wordt.

Tegenover De Telegraaf laat de Red Bull-coureur weten dat hij veel minder met zijn telefoon bezig is. Reacties van anderen over zijn races leest hij al lang niet meer. " Ik lees geen reacties over de race en sinds een jaar ben ik veel minder actief op Twitter. Het is voornamelijk afleiding en voegt weinig toe. Voorheen zat ik de hele dag op mijn telefoon te scrollen, zelfs als ik in gesprek was met anderen." " Daar was ik op een gegeven ogenblik klaar mee. Als we nu met vrienden zijn leggen we de telefoons vaak in het midden van de tafel. Dan is het ook gelijk een stuk gezelliger."

Verstappen heeft wel bewondering voor de manier waarop Lewis Hamilton zijn online leven runt. De Brit is razend populair op de diverse platformen. "Als ik zie wat Lewis allemaal doet in zijn vrije tijd dan ben ik soms echt verrast. Hij is zo actief, maar het is zijn leven. Hij wint races en titels, dus je kan slecht zeggen dat het voor hem niet werkt."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'