© Red Bull contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Vroeger speelde ik de hele nacht op de Playstation'

04 jan. 2018 07:00 Wanda Bisschop 0 reacties
Max Verstappen mag dan nog maar twintig jaar zijn, zijn leven is bepaald niet dat van een doorsnee twintiger. Zijn leven draait vooral om de Formule 1 en een nachtje doorhalen wordt in zijn geval dan ook wat lastig.

Max Verstappen kan geen nachten meer doorhalen

Toch gebeurde het vroeger regelmatig dat onze landgenoot hele nachten doorhaalde. Niet zozeer wat stappen betreft, of dat misschien ook wel, maar Verstappen was in de nachtelijke uurtjes vooral actief op zijn PlayStation.

Tegenwoordig speelt hij vooral FIFA maar als tiener hield hij zich zoals te verwachten vooral bezig met racespelletjes. Ook toen al positioneerde hij zich achteraan op de grid om vervolgens zo snel mogelijk naar voren te rijden.

In gesprek met het Formule 1 magazine laat hij weten dat een nachtje spelen op zijn PlayStation inmiddels verleden tijd is.

"Ik speel bijna geen racespelletjes meer. Daar heb ik gewoon geen tijd meer voor. Vroeger toen ik dertien, veertien jaar was, zat ik hele nachten op de PlayStation. Drie uurtjes slapen en dan door naar school. Dat gaat nu niet meer."

"Het is echt geen grap maar je merkt gewoon dat als je ouder wordt dat het lastiger is om 's nachts maar drie uurtjes te slapen. Dan ben ik de volgende dag gewoon niet fit."

Tenslotte geeft de Red Bull coureur zijn fans nog wat wijze raad.

"Ik ben gelukkig nog aardig goed terechtgekomen dus ik kan het iedereen aanraden!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen