© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'We kunnen meerdere races winnen'

07 jun. 2018 16:46 Ruud Dimmers 1 reacties
De opdracht die Max Verstappen zichzelf dit weekend in Canada meegeeft is even simpel als effectief. De Nederlander weet dat hij zijn auto uit de muur moet houden. Een goed resutlaat volgt dan vanzelf, want de RB14 is volgens de Nederlander goed genoeg om meerdere races te winnen dit seizoen.

Max Verstappen weet wat hem te doen staat

Na zes moeizame races durft Max Verstappen desgevraagd niet meer te hopen op de wereldtitel voor Red Bull. Wel verwacht hij dat Red Bull nog vaker kan en zal zegevieren in 2018.

"De titel wordt wel heel tricky. Er komen zeker nog races aan die we kunnen winnen of waar we voor het podium kunnen vechten, maar we missen topsnelheid. Daardoor kunnen we niet op elk circuit voor de overwinning aan. En om de titel te pakken moet je overal kunnen winnen", zo laat Verstappen in gesprek met de NOS weten.

De opdracht voor de eerstvolgende race in Canada is duidelijk voor Verstappen: 

"Ik heb een keer een clean weekend nodig, want dat zat er dit jaar nog niet in", aldus Max Verstappen. Hij legt ook meteen uit hoe hij dat denkt te bereiken:

"Dat is eigenlijk heel simpel. Ik moet de auto met iets meer finesse uit de muur zien te houden."

In Monaco wist Verstappen zijn RB14 niet uit de muur te houden. Het kwam hem opnieuw op veel kritiek te staan, maar die legt Verstappen eenvoudig naast zich neer:

"Ik kan wel tegen een stootje. Niets of niemand doet mij pijn. Het is altijd makkelijk om te schieten op iemand die toch al in de hoek zit waar de klappen vallen, maar ik kan het hebben."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen