© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: "We maken echt kans in Singapore"

07 sep. 2018 19:44 Ruud Dimmers 4 reacties
Max Verstappen kijkt uit naar Grand Prix van Singapore en reist met hoge verwachtingen af naar het stratencircuit. Vorig jaar startte de Nederlander als tweede, maar zat zijn race er na honderd meter op na een spectaculaire startcrash.

"Ik denk dat het hele team uitkijkt naar de GP van Singapore omdat we echt een hele goede kans maken op een mooi resultaat. De race heeft Red Bull altijd goed gelegen in het verleden en ik denk dat we zeker voor de podiumplaatsen kunnen vechten", blikt Verstappen vooruit.

Sinds zijn F1-debuut in 2015 komt de Red Bull-coureur prima uit de verf op Singapore, hoewel de resultaten nog wat tegenvallen door een samenloop van omstandigheden. Het stratencircuit bevalt Verstappen erg goed: "Ik geniet van het rijden hier; de baan heeft veel bochten en is erg hobbelig, wat het moeilijk maakt om een goede set-up te vinden."

Singapore is een van de weinige avondraces die er dit seizoen op het programma staan, iets wat voor een extra dimensie zorgt voor coureurs en publiek. "De avondrace en de warme temperaturen maken deze race fysiek gezien de zwaarte van het seizoen. Ik heb me daar goed op voorbereid. Een avondrace is altijd wat anders door de lichten, het voegt een extra dimensie toe. De atmosfeer in Singapore zorgt voor een perfecte start van de overzeese races."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen