© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'We zijn op Silverstone het derde team'

05 jul. 2018 16:28 Jan van der Burgt 0 reacties
De overwinning in de GP van Oostenrijk kwam een week geleden als een complete verrassing voor Max Verstappen. Red Bull was tot aan de zondag niet bijster competitief. Ook op Silverstone verwacht Verstappen dat Red Bull het puur op snelheid lastig krijgt.

Overwinning kwam als een verrassing voor Verstappen

"Het was zeker een onverwachte overwinning op de Red Bull Ring. Na de vrijdag en de zaterdag hielden we daar absoluut geen rekening mee, maar als je kansen krijgt, moet je ze gewoon pakken", zo laat Max Verstappen in de persconferentie voorafgaand aan de GP van Groot-Brittannië optekenen.

Net als in Oostenrijk verwacht Max Verstappen niet dat de RB14 op Silverstone is opgewassen tegen de bolides van Mercedes en Ferrari:

"Ik denk niet dat we super competitief zullen zijn. Veel van de bochten hier neem je vol gas, waardoor het eigenlijk rechte stukken zijn. En op een circuit met veel rechte stukken zijn wij gewoon het derde team. We zullen het zondag wel zien in de race."

Op de vraag of de triple header een grote belasting is voor Max Verstappen antwoordt de Nederlander dat dat reuze meevalt: "Ik denk dat het met name voor de monteurs veel drukkere tijden zijn. Voor mij als coureur voelt het niet heel anders."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen