Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen weer helemaal fit na griep

Max Verstappen is weer volledig fit. De Formule 1 coureur was in Maleisië grieperig en heeft het een aantal dagen rustig aan gedaan. Dit weekend verschijnt hij okselfris aan de start in Japan.

Ondanks zijn zege in Maleisië was er weinig reden tot een groot feest voor Verstappen. Op het podium stond de Red Bull-coureur er wat bleekjes bij. Ziekte was de reden dat de Nederlander wat uitgeput was. Na Maleisië moet Verstappen direct door naar Japan voor enkele promotionele activiteiten, maar de rest van de dag bracht hij in bed door. " Ik voelde me voor de race al niet fit. Mijn neus zat verstopt en ik had hoofdpijn. De vlucht naar Japan direct na de race was geen petje. Van Tokyo zelf heb ik niets gezien. Na de twee evenementen ben ik direct mijn bed in gedoken. Het was belangrijk om rust te nemen voor dit weekend. Nu gaat het steeds beter en dit weekend ben ik gewoon weer goed", laat Max Verstappen aan het AD weten. Voorspel op welke positie Max Verstappen finisht en win een gave cap!

Wat mogen we dit weekend van Red Bull en Verstappen verwachten? Heel Nederland droomt van een nieuwe zege maar Max is voorzichtiger. " Het is te makkelijk om te zeggen dat we hier meedoen voor de zege. Ik heb dit seizoen geleerd dat het soms beter is om wat gereserveerder een weekend in te gaan, dan kan het alleen maar positiever uitpakken." " We hebben een enorme stap gemaakt ten opzichte van het begin van het seizoen. Ondanks de zege in Maleisië moeten we ons hier weer opnieuw bewijzen."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'