© Getty Images / Red Bull

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen weer helemaal fit na griep

06 okt. 2017 14:42 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen is weer volledig fit. De Formule 1 coureur was in Maleisië grieperig en heeft het een aantal dagen rustig aan gedaan. Dit weekend verschijnt hij okselfris aan de start in Japan.

Verstappen na nodige rust helemaal klaar voor GP van Japan

Ondanks zijn zege in Maleisië was er weinig reden tot een groot feest voor Verstappen. Op het podium stond de Red Bull-coureur er wat bleekjes bij. Ziekte was de reden dat de Nederlander wat uitgeput was.

Na Maleisië moet Verstappen direct door naar Japan voor enkele promotionele activiteiten, maar de rest van de dag bracht hij in bed door.

"Ik voelde me voor de race al niet fit. Mijn neus zat verstopt en ik had hoofdpijn. De vlucht naar Japan direct na de race was geen petje. Van Tokyo zelf heb ik niets gezien. Na de twee evenementen ben ik direct mijn bed in gedoken. Het was belangrijk om rust te nemen voor dit weekend. Nu gaat het steeds beter en dit weekend ben ik gewoon weer goed", laat Max Verstappen aan het AD weten.

Voorspel op welke positie Max Verstappen finisht en win een gave cap!

Wat mogen we dit weekend van Red Bull en Verstappen verwachten? Heel Nederland droomt van een nieuwe zege maar Max is voorzichtiger.

"Het is te makkelijk om te zeggen dat we hier meedoen voor de zege. Ik heb dit seizoen geleerd dat het soms beter is om wat gereserveerder een weekend in te gaan, dan kan het alleen maar positiever uitpakken."

"We hebben een enorme stap gemaakt ten opzichte van het begin van het seizoen. Ondanks de zege in Maleisië moeten we ons hier weer opnieuw bewijzen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen