© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen weet na een testdag of nieuwe Red Bull winnende auto is

31 jan. 2018 11:55 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen moet nog enkele weken wachten alvorens hij de nieuwe F1-bolide de sporen mag geven op het circuit van Barcelona. De nieuwe RB14 van Red Bull moet eindelijk de gedroomde successen gaan opleveren.

Doornbos: 'Red Bull hoopt dat Renault het eindelijk voor elkaar heeft'

Voormalig F1-coureur Robert Doornbos laat in Peptalk weten dat Max Verstappen momenteel volop in training is. De Nederlander wil nog fitter en lichter aan de start verschijnen. 

"Max die ontwikkelt zich ook weer als coureur op een ander niveau. Hij is bezig met zijn fysiek, niet normaal zwaar. Max wil nu nog fitter, scherper en lichter zijn. Hij kan nu ook niets doen want 600 engineers werken fulltime aan zijn auto."

Red Bull en Verstappen hopen dat Renault eindelijk het gat met Mercedes weet te dichten. De Franse motorleverancier heeft het zwaar sinds de introductie van de hybride V6-motoren in 2014.

"Hij hoopt maar dat ze in Frankrijk eindelijk eens een kanon van een motor bouwen. De Renault-motor is iets dat ze extern inkopen en daar hebben ze nul controle over. Dat is wel heel spannend."

"In Barcelona weet Max Verstappen na een testdag al of hij mooi speelgoed heeft. Is het tof of lopen we weer achter de feiten aan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen