© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen wil Ferrari verslaan tijdens GP Oostenrijk

06 jul. 2017 17:08 Ruud Dimmers 0 reacties
Dit weekend is er Max Verstappen veel aan gelegen om de finish in Oostenrijk te halen. Na twee uitvalbeurten hoopt de Nederlander op een beloning tijdens de thuisrace van Red Bull. Een podiumplaats zou daarbij een mooie opsteker zijn.

Max Verstappen hoopt op einde van pechreeks in Oostenrijk

Nadat de Nederlander al in de openingsfase van de GP van Azerbeidzjan uitviel ging hij terug naar zijn hotel. Daardoor miste hij het verplichte persmoment, maar dat was iets dat Max voor lief nam.

Ik was gewoon erg teleurgesteld en ik ken mezelf goed genoeg. Het was beter voor mij om op dat moment niets te zeggen. Anders zou ik misschien dingen zeggen waar ik spijt van zou krijgen.”

Suggesties dat de defecten aan de rijstijl van de Nederlander zouden liggen verwerpt hij ook direct.

“Ik geloof daar niet in. Ik zou ook niet weten wat ik verkeerd zou doen en de defecten hebben altijd een duidelijke reden die eraan ten grondslag ligt.”

In Oostenrijk is het eerste doel dan ook om na twee uitvalbeurten de finish te halen, maar het vizier wordt ook gericht op het verslaan van Ferrari. Tijdens de kwalificatie voor de GP van Azerbeidzjan was het gat bijna gedicht met Vettel en Raikkonen.

We waren in Baku sneller dan Ferrari tijdens de race. Helaas is Mercedes nog van een ander niveau op dit moment.”

“Het blijft afwachten hoe sterk we hier in Oostenrijk zijn. We verwachten dat we zaterdag ongeveer op dezelfde posities staan en komen steeds dichterbij, maar er is nog altijd een gaatje.”

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen