© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max verstappen wil in Canada revanche nemen voor vorig jaar

01 jun. 2018 13:40 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen hoopt met een goed resultaat in Canada de zure nasmaak van de race van vorig jaar weg te spoelen. De auto is volgens Max Verstappen goed genoeg.

'De auto is er goed genoeg voor'

Om het resutaat van vorig jaar te overtreffen is niet veel nodig. Na een bliksemstart viel Verstappen vanuit tweede positie uit met een technisch probleem.

"Die race kende een teleurstellend eind", zo blikt Verstappen op zijn eigen website terug op het onfortuinlijke moment waarop hij wéér zijn auto voortijdig moest verlaten.

"Onze auto is nu echter goed genoeg om een solide resultaat mee te boeken, dus ik heb goede hoop dat we ons kunnen revancheren voor vorig jaar."

Max Verstappen kijkt uit naar het tripje naar het Noord-Amerikaanse continent, waar hij volop geniet van de cultuur én het circuit:

"Met name die eerste twee bochten zijn geweldig. De tribunes zitten daar altijd vol en geven je het idee van een stadion."

Een rondje Circuit Gilles Villeneuve eindigt volgens Verstappen met de belangrijkste bochtencombinatie van het circuit.

"Je rijdt op hoge snelheid op die chicane af. De remmen kunnen daar flink zijn afgekoeld, dus daar moet je altijd voorzichtig zijn. Bij het ingaan van de chicane positioneer je je al voor de exit, waar je rakelings langs de muur rijdt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen