Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max verstappen wil in Canada revanche nemen voor vorig jaar

Max Verstappen hoopt met een goed resultaat in Canada de zure nasmaak van de race van vorig jaar weg te spoelen. De auto is volgens Max Verstappen goed genoeg.

Om het resutaat van vorig jaar te overtreffen is niet veel nodig. Na een bliksemstart viel Verstappen vanuit tweede positie uit met een technisch probleem. "Die race kende een teleurstellend eind" , zo blikt Verstappen op zijn eigen website terug op het onfortuinlijke moment waarop hij wéér zijn auto voortijdig moest verlaten. "Onze auto is nu echter goed genoeg om een solide resultaat mee te boeken, dus ik heb goede hoop dat we ons kunnen revancheren voor vorig jaar."

Max Verstappen kijkt uit naar het tripje naar het Noord-Amerikaanse continent, waar hij volop geniet van de cultuur én het circuit: "Met name die eerste twee bochten zijn geweldig. De tribunes zitten daar altijd vol en geven je het idee van een stadion." Een rondje Circuit Gilles Villeneuve eindigt volgens Verstappen met de belangrijkste bochtencombinatie van het circuit. "Je rijdt op hoge snelheid op die chicane af. De remmen kunnen daar flink zijn afgekoeld, dus daar moet je altijd voorzichtig zijn. Bij het ingaan van de chicane positioneer je je al voor de exit, waar je rakelings langs de muur rijdt."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'