Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen wil in de toekomst graag MotoGP proberen

Mocht Max Verstappen stoppen met de Formule 1, dan maakt hij graag de overstap naar de MotoGP. Dat laat de Nederlander weten in de laatste uitgave van het magazine F1 Racing, waarin hij vragen van de lezers beantwoordt.

In een rubriek waarin hij ondervraagt wordt door de lezers, geeft Verstappen prijs graag eens op een MotoGP-fiets te rijden. “Toen ik klein was reed ik zowel op twee als op vier wielen en dat vond ik allebei heel erg leuk”, begint Verstappen. “De MotoGP is heel anders dan de Formule 1, maar ik wil het in de toekomst graag eens proberen. Het lijkt me gaaf om met m’n knieën dicht bij de grond te komen.”

Naast het feit dat Verstappen graag eens MotoGP wil rijden, volgt hij de raceklasse ook op de voet. En dat is vrij bijzonder, als we de Nederlander mogen geloven. “Ik volg eigenlijk geen andere raceklassen. Ik zet alleen de TV aan voor de Indy500 en de MotoGP” , is Verstappen eerlijk. “Het is altijd heel leuk om naar te kijken. Er wordt geweldig geracete in de MotoGP” , besluit Verstappen.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie