© Red Bull Racing

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen wil in Singapore knokken voor de zege

02 sep. 2018 10:10 Ruud Dimmers 0 reacties
Voor Max Verstappen is de Grand Prix van Italië een formaliteit. De Nederlander verwacht een saaie race in niemandsland en is in gedachte al bij de volgende race in Singapore. Op het stratencircuit liggen kansen voor Red Bull.

Het seizoen van Max Verstappen dreigt als een nachtkaars uit te gaan, maar over twee weken kan Red Bull waarschijnlijk echt vooraan meedoen. In Monaco, de andere stratenrace van dit seizoen, imponeerde Red Bull. Wel is er sinds die tijd veel veranderd, en hebben Ferrari en Mercedes meer progressie geboekt.

Verstappen verwacht dan ook niet te domineren: "Ik verwacht niet dat we in Singapore net zo sterk zijn als in Monaco. Wel denk ik dat we er dichtbij zitten. Met het onvoorspelbare raceverloop, met Safety Cars, kan je ook met een goede strategie succes behalen."

Vorig jaar had de Nederlander zijn eerste pole-position bijna te pakken. Een mooie tweede startpositie was Verstappens beste kwalificatieresultaat van het seizoen. Dit jaar verwacht Max geen felbegeerde eerste pole: "Om de pole te scoren wordt erg lastig omdat de concurrentie een betere motor heeft. Ook in Singapore zijn er diverse lange rechte stukken. Als we binnen drie of vier tienden van Ferrari komen dan is dat erg mooi."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen