Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen wil lekker inhalen op zondag

Zondagmiddag om 14:00 moet Max Verstappen aan een inhaalrace beginnen. De Nederlander krijgt een gridstraf van vijftien plaatsen en moet zich daarom een weg naar voren banen. Gelukkig is inhalen een van de grootste talenten van de Nederlander.

Dit seizoen konden we nog weinig genieten van alle mooie inhaalacties van de Nederlander. Red Bull rijdt vaak in een niemandsland en in de andere races haalde Verstappen de streep niet. Zondag mag Max Verstappen weer ouderwets aan de bak en hij heeft er al zin in. " Omdat Monza voor ons een ongunstig circuit is hebben we hier de motor gewisseld. Het zal al in de planning en dan kunnen we beter hier de straf pakken dan in Singapore waar we wel kansen hebben. We proberen het seizoen nu zonder verdere penalty's uit te rijden." " Zondag starten we nu achteraan, maar ik hoop tijdens de race te kunnen genieten van veel inhaalacties", laat Max op zijn site weten.

Over de vrijdag is de Nederlander wel tevreden. Red Bull stond met een vijfde en zesde plaats op de verwachte posities. " De auto voelde okay aan en we proberen de set-up nog verder te verbeteren. We staan nu waar we verwacht hadden om te staan. Monza is met de rechte stukken lastig voor ons. We maken er het beste van."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden