Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen wil nog niet denken aan wereldtitelgevecht in 2018

De man van de maand oktober was zonder meer Max Verstappen. In alle vier de wedstrijden kon hij meestrijden om de overwinning en twee van de vier wedstrijden won hij ook. Ondanks zijn goede vorm wil Verstappen nog geen uitspraken doen over volgend seizoen, wanneer hij wil meestrijden om de titel.

Max Verstappen blijft dan ook waakzaam voor volgend seizoen, ondanks zijn twee overwinningen in het slot van het huidige seizoen. De reglementen blijven vrijwel hetzelfde, waardoor er volgend jaar kansen zijn voor Red Bull en Verstappen. "Ik ben nog steeds waakzaam, ook al gaat het wel de goede kant op" , zei Verstappen na zijn dominante overwinning in Mexico. "Je weet nooit waar de andere teams mee komen volgend seizoen. Ik wil eerst nog van dit seizoen genieten voordat ik mij focus op volgend seizoen" , blijft hij dan ook nuchter.

Een groot deel van de progressie zal afhangen van de Renault-motor, die volgend jaar een stuk beter moet zijn. Gevraagd of Renault zich voldoende kan verbeteren volgend seizoen, houdt Max zich op de vlakte. "Die vraag kan ik nu nog niet beantwoorden. Dat zien we volgend jaar wel."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi