Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen zeer optimistisch: 'We zien er sterk uit'

Op voorhand dacht Red Bull al dat Singapore een goede kans was voor een podiumplaats, maar na een ijzersterke vrijdag lijkt het erop dat Red Bull zelfs voor de overwinning mee kan strijden. Max Verstappen is dan ook zeer tevreden met de vorm van Red Bull op vrijdag, maar laat zich nog niet gek maken. Het is immers pas vrijdag en er kan nog van alles gebeuren.

Max Verstappen en Daniel Ricciardo waren 'on fire' op de vrijdag in Singapore. Beide coureurs van Red Bull reden strakke tijden en stonden in beide sessies bovenaan. Het lijkt dan ook dat Red Bull serieus mee kan doen om de hoogste plaatsen dit weekend. Max Verstappen was dan ook positief verrast na afloop van de tweede vrije training. "Ik had niet verwacht dat we zo snel zouden zijn" , zei hij dan ook tegen de verzamelde pers in Singapore. "Het was een positieve dag vandaag" , vervolgt Verstappen. "We kunnen nog wel wat dingen verbeteren, zoals de balans, maar over het algemeen was de wagen best goed. Als we kijken naar onze concurrenten dan zien we er sterk uit."

Toch waakt Verstappen voor Mercedes en Ferrari, die op de zaterdag nog altijd wat extra's kunnen vinden. "We weten dat Mercedes in Q3 altijd nog een tandje harder kan, dus we moeten voorzichtig zijn. Maar als je onze snelheid vandaag ziet, dan zijn we op de goede weg" , klinkt het positief. Morgen wordt dan ook een cruciale dag voor Red Bull. De derde vrije training staat om 12:00 uur Nederlandse tijd op het programma. De kwalificatie begint om 15:00 uur Nederlandse tijd.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden