© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen zeer optimistisch: 'We zien er sterk uit'

15 sep. 2017 17:01 Rik Alkema 0 reacties
Op voorhand dacht Red Bull al dat Singapore een goede kans was voor een podiumplaats, maar na een ijzersterke vrijdag lijkt het erop dat Red Bull zelfs voor de overwinning mee kan strijden. Max Verstappen is dan ook zeer tevreden met de vorm van Red Bull op vrijdag, maar laat zich nog niet gek maken. Het is immers pas vrijdag en er kan nog van alles gebeuren.

Red Bull slaat de klok in Singapore

Max Verstappen en Daniel Ricciardo waren 'on fire' op de vrijdag in Singapore. Beide coureurs van Red Bull reden strakke tijden en stonden in beide sessies bovenaan. Het lijkt dan ook dat Red Bull serieus mee kan doen om de hoogste plaatsen dit weekend.

Max Verstappen was dan ook positief verrast na afloop van de tweede vrije training. "Ik had niet verwacht dat we zo snel zouden zijn", zei hij dan ook tegen de verzamelde pers in Singapore.

"Het was een positieve dag vandaag", vervolgt Verstappen. "We kunnen nog wel wat dingen verbeteren, zoals de balans, maar over het algemeen was de wagen best goed. Als we kijken naar onze concurrenten dan zien we er sterk uit."

Toch waakt Verstappen voor Mercedes en Ferrari, die op de zaterdag nog altijd wat extra's kunnen vinden.

"We weten dat Mercedes in Q3 altijd nog een tandje harder kan, dus we moeten voorzichtig zijn. Maar als je onze snelheid vandaag ziet, dan zijn we op de goede weg", klinkt het positief.

Morgen wordt dan ook een cruciale dag voor Red Bull. De derde vrije training staat om 12:00 uur Nederlandse tijd op het programma. De kwalificatie begint om 15:00 uur Nederlandse tijd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen