Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen zeer positief over toekomst met Red Bull

Volgend seizoen kan Max Verstappen wellicht voor het eerst in zijn carrière een serieuze aanval doen op de wereldtitel, het wordt dan ook een seizoen om naar uit te kijken voor Verstappen. Afgaande op het niveau van Red Bull op dit moment denkt Verstappen dat hij volgend seizoen vooraan mee kan doen.

Nu het huidige seizoen, waarin Verstappen kansloos was voor de titel, op zijn eind loopt kan Verstappen eigenlijk niet meer wachten op het nieuwe seizoen. De Nederlander tekende onlangs bij en heeft veel zin om met Red Bull in de toekomst de concurrenten te lijft te gaan. "Ik kijk er erg naar uit" , laat Verstappen op zijn eigen website weten over de toekomst met Red Bull. "Ik heb een goede klik met iedereen binnen het team, ik denk dat dat ook belangrijk is."

In de toekomst denkt Verstappen zeker kans te maken op iets moois, misschien al volgend seizoen. "Ik denk dat we één van de beste auto's hebben" , is Verstappen zeer positief. "Nu moeten we afwachten of het gehele pakket bij elkaar komt volgend jaar , m aar ik heb er veel vertrouwen in" , vervolgt Max. Over zijn toekomst met Red Bull is Verstappen dus zeer enthousiast, maar over de toekomst van de Formule 1 als sport is hij gematigd positief. "De nieuwe eigenaren zijn Amerikaans, dus ze willen dingen veranderen. Ik denk dat het uiteindelijk wel goed is, maar ben benieuwd wat het brengt" , is Verstappen nog wat voorzichtig.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"