Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Max Verstappen zegt geen nee tegen NASCAR en dolt Lando Norris

Red Bull-coureur Max Verstappen ziet naar eigen zeggen vanzelf wel hoe de derde ronde eruit gaat zien van het online simrace-kampioenschap 'Real Racers Never Quit'. Hij zegt bijvoorbeeld geen nee tegen NASCAR.

Morgen (vrijdag) wordt de derde ronde van het online 'Real Racers Never Quit'-kampioenschap verreden. Max Verstappen is natuurlijk weer van de partij. Hoewel het hem niet zoveel uitmaakt met welke auto's er geracet kan worden, laat hij de kans om Lando Norris te dollen niet onbenut als men NASCAR voorstelt.

Na de door Verstappen gewonnen double header op het Circuit de Barcelona-Catalunya, krijgt hij de vraag of hij een voorkeur voor een circuit en auto heeft. "Qua circuits maakt het me sowieso niks uit en qua auto's....Ik ben natuurlijk gewend om in iRacing met bepaalde auto's te rijden, omdat voor ons (Team Redline, red.) daar de competitie plaatsvindt."

"Maar misschien gaan we wel met NASCAS-bolides rijden, het zou heel interessant zijn om te zien hoe dat gaat", vervolgt Verstappen, die daarop meteen van een scherpe commentator te horen krijgt dat hij en Lando Norris al hebben aangetoond niet echt zonder brokken te kunnen bumpdraften (slipstreamen), getuige onderlinge schermutselingen.

"Ik weet wel hoe dat moet, maar Lando niet!", pareert Verstappen. "Nee hoor, ik loop maar wat te dollen." Het dollen gaat door als één van de commentatoren Bathurst voorstelt, daar waar Max Verstappen enkele weken geleden in leidende positie crashte: "Dat kan nog wel wat nare herinneringen oproepen." Een flauw lachje van de Red Bull-coureur volgt: "You are a funny guy."

0 reacties

    Breaking Red Bull niet zeker of alle F1-teams coronacrisis kunnen overleven