© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen zet in op GP Hongarije: 'Daar kunnen we weer winnen'

11 jul. 2018 09:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Met zijn uitvalbeurt op Silverstone kwam er voor Max Verstappen een einde aan een imposante reeks van podiumplaatsen die hij afsloot met de overwinning op de Red Bull Ring. Voor een volgende winstkans moet Verstappen naar eigen zeggen wachten op de Grand Prix van Hongarije.

Max Verstappen acht de kans op de gouden medaille op Hockenheim niet zo groot: "Ook daar heb je veel lange rechte stukken. Met safety cars en dergelijke is er natuurlijk veel mogelijk, maar makkelijk wordt het zeker niet", aldus Verstappen in gesprek met de Telegraaf.

Waar Red Bull puur op motorvermogen gemiddeld zo'n zeven tienden per rondje verliest, ligt dat cijfer op de Hungaroring naar verwachting een stuk lager:

"Ik denk dat we daar zo'n vier tienden toegeven op de kop, maar dat kunnen we misschien ergens anders compenseren. Ik zie daar dus wel kansen."

Max Verstappen verwacht na de Grand Prix van Hongarije te moeten wachten op de races in Singapore en Mexico om opnieuw kans te maken op de overwinning: "Ook daar kunnen we op voorhand echt meestrijden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen