© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen ziet kansen na eerste training Abu Dhabi

24 nov. 2017 12:31 Ruud Dimmers 0 reacties
De eerste vrije training leverde een derde positie op voor Max Verstappen. In zijn Red Bull zat de Nederlander er prima bij en moest hij alleen Sebastian Vettel en Lewis Hamilton voor zich dulden.

Verstappen: 'We zaten er redelijk goed bij'

De derde tijd op ruim een tiende achter snelste man Sebastian Vettel stemde Verstappen tevreden. Om de motor te sparen kwam Max tot slechts vijftien rondjes in de training.

"De training verliep niet verkeerd. We hebben verschillende dingen geprobeerd aan de voorkant van de auto. Daar was ik nog niet helemaal tevreden over, maar over het algemeen was de balans van de auto wel goed."

"We zitten er op dit moment redelijk goed bij. Ik hoop dat de auto ook zo reageert als de zon hier verdwijnt", laat Max op zijn site weten.

Door het tijdsverschil met Europa is Abu Dhabi een nachtrace. De coureurs starten bij het ondergaan van de zon en eindigen op een verlichte baan. Hierdoor neemt de baantemperatuur af wat invloed heeft op de prestaties van de banden.

Vanmiddag om 14:00 staat de tweede vrije training op het programma. Deze is vanzelfsprekend live te volgen via Racingnews365.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen