Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren aast op revanche in Oostenrijk: "Resultaten spreken voor zich"

Met gemengde gevoelens maakt McLaren de reis van Spanje naar Oostenrijk. Na het mislopen van de zege in Barcelona aast het team nu op revanche op de Red Bull Ring.

Norris race Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een overwinning in de GP van Spanje had er misschien ingezeten voor Lando Norris, maar het was Max Verstappen die won. Lang treuren kan McLaren niet, want het Formule 1-circus heeft zich verplaatst naar Oostenrijk waar dit weekend alweer gereden gaat worden.

"Ik kijk erg uit naar de Grand Prix van Oostenrijk. Het is een heel leuk circuit om te rijden en ik heb er door de jaren heen een aantal mooie herinneringen aan overgehouden. De auto staat er goed voor. We nemen mee wat we hebben geleerd van Spanje en gebruiken dat om te blijven pushen", zegt Norris. "We zijn niet gefocust op het stellen van specifieke doelen, ons doel is om elk weekend te blijven verbeteren wat we doen en we laten de resultaten voor zich spreken."

Teambaas Andrea Stella verwacht dat McLaren ook in Oostenrijk weer de strijd kan aangaan met Red Bull en Max Verstappen. "We gaan naar Oostenrijk voor de tweede race in een drukke triple header, nadat we Spanje hebben verlaten met opnieuw een sterk resultaat voor het team. De Red Bull Ring is een van de kortste circuits op de kalender, dus we verwachten dat het dit weekend erg close wordt. We blijven gefocust om ons te verbeteren en consequent de strijd aan te gaan met de topteams om ons heen."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Oostenrijk 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Ook interessant:

Verstappen bewijst dat Red Bull aan de bak moet

De Grand Prix van Spanje, zo werd gezegd, moest het nodige duidelijk maken over de onderlinge verhoudingen in de Formule 1. Dus welke conclusies kunnen getrokken worden? Het podcastpanel geeft antwoord.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-adviseur verklaart stuklopen iconisch partnership