Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren baart opzien met 'gênante' tweet, Red Bull-monteur reageert

Wat er gebeurde op de Red Bull Ring zat McLaren, in ieder geval op dinsdagavond, nog altijd hoog. Dat valt ook een Red Bull-monteur op, die reageert op een McLaren-tweet die door velen als 'gênant' wordt gelabeld.

Norris Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Als op dinsdagavond de social media-redactie van McLaren in de pen kruipt voor een tweet over de botsing tussen Max Verstappen en Lando Norris, wordt daar verdeeld op gereageerd. 

Maar het feit dat het officiële X-kanaal van McLaren een analyse van Sky Sports aanhaalt om haar eigen gelijk te bewijzen, wordt door een grote groep mensen gelabeld als 'gênant' en als een onnodige poging om nog meer olie op het vuur te gooien.

Eén van die reageerders is Calum Nicholas, monteur bij Red Bull: "Komend van het officiële McLaren-account. Dat is tragisch", zo schrijft hij onder de post. 

Bekijk de post hieronder.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max vs. Lewis Mercedes openbaart 'verrassing' over auto Hamilton na Verstappen-clash