© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

McLaren-baas: 'Ik weet dat ik onder druk sta'

04 jun. 2018 18:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Het wil nog niet vlotten met McLaren. Het topteam van weleer wilde dit seizoen de aansluiting met de topteams vinden, maar is daar nog ver van verwijderd. McLaren-baas Zak Brown weet dat het team en daarmee ook zijn positie onder druk staat.

Zak Brown vraagt om geduld

De achterstand van McLaren op de drie topteams is levensgroot. Nog groter is de teleurstelling binnen McLaren dat ze dat gat nog niet hebben weten te overbruggen.

"We komen nog niet in de buurt van die teams", zo laat Brown in gesprek met F1.com optekenen. "Dat gaat op korte termijn helaas ook niet veranderen, want zulke dingen hebben heel veel tijd nodig."

Door het publiek wordt McLaren die tijd niet altijd gegund in een wereld waarin je voortdurend wordt afgerekend op je laatst geboekte resultaat:

"Het enige wat we nu kunnen doen is keihard blijven werken om onszelf te blijven verbeteren. Ik weet dat het team onder druk staat en ik weet ook dat mijn positie onder druk staat."

"Het frustrerende is echter dat we onze achterstand niet van de ene op de andere dag weg kunnen poetsen en dat niet iedereen dat begrijpt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen