Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren-baas: 'Ik weet dat ik onder druk sta'

Het wil nog niet vlotten met McLaren. Het topteam van weleer wilde dit seizoen de aansluiting met de topteams vinden, maar is daar nog ver van verwijderd. McLaren-baas Zak Brown weet dat het team en daarmee ook zijn positie onder druk staat.

De achterstand van McLaren op de drie topteams is levensgroot. Nog groter is de teleurstelling binnen McLaren dat ze dat gat nog niet hebben weten te overbruggen. "We komen nog niet in de buurt van die teams" , zo laat Brown in gesprek met F1.co m optekenen. "Dat gaat op korte termijn helaas ook niet veranderen, want zulke dingen hebben heel veel tijd nodig."

Door het publiek wordt McLaren die tijd niet altijd gegund in een wereld waarin je voortdurend wordt afgerekend op je laatst geboekte resultaat: "Het enige wat we nu kunnen doen is keihard blijven werken om onszelf te blijven verbeteren. Ik weet dat het team onder druk staat en ik weet ook dat mijn positie onder druk staat." "Het frustrerende is echter dat we onze achterstand niet van de ene op de andere dag weg kunnen poetsen en dat niet iedereen dat begrijpt."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi