© McLaren

Nieuwsoverzicht

McLaren bijt terug in verslaggeving rond 'vertrokken' kopstuk

07 aug. 08:05 René Oudman 0 reacties
Plots was daar het bericht vanuit Britse hoek: The Independant wist maandagavond te melden dat Mansour Ojjeh, een belangrijke aandeelhouder bij McLaren, zijn taken als bestuurslid neer had gelegd en het team zodoende had verlaten. McLaren was er als de kippen bij om dat recht te zetten.

"Het verhaal, zoals dat is opgeschreven in The Independant, is compleet misleidend", meldt de Britse renstal. "De krant heeft geen hoor en wederhoor toegepast, McLaren was er niet van op de hoogte dat dit bericht überhaupt werd geplaatst. Mansour Ojjeh is helemaal niet vertrokken, hij blijft een directeur van de McLaren Group en is nog altijd die op een na grootste aandeelhouder."

Een herstructurering zou The Independant volgens McLaren op het verkeerde been hebben gebracht. "We willen onze corporate structuur vergemakkelijken, nadat we vorig jaar een grote reorganisatie hebben gehad. Zodoende zullen de Raden van bestuur enkel nog bestaan uit uitvoerende directeurs. Meneer Ojjeh is een niet-uitvoerend directeur."

"Alle niet-uitvoerende directeurs, dus ook Mansour Ojjeh, blijven verbonden aan de McLaren Group. Niets is veranderd, behalve dan dat slechts de uitvoerend directeurs plaatsnemen in de Raad."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen