Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren-geruchten Raikkonen laten Vandoorne koud

Stoffel Vandoorne maalt niet om de geruchten dat Kimi Raikkonen op het verlanglijstje van McLaren voor 2019 staat. De Vlaming denkt stevig in het zadel te zitten.

Stoffel Vandoorne doet de geruchten in gesprek met Motorsport-Total.com af als wilde verhalen die elk jaar in deze fase van het seizoen de kop opsteken: "Die verhalen veranderen niets aan mijn positie binnen het team." "Het is weer die tijd van het jaar waarin iedereen speculeert over de toekomst van de diverse Formule 1-coureurs. Dat is een jaarlijks terugkerend fenomeen en ik denk niet dat het zin heeft om te proberen daar iets zinnigs over te zeggen."

Raikkonen zou het stoeltje van de mogelijk afzwaaiende Fernando Alonso over kunnen nemen, en met supertalent Lando Norris die nadrukkelijk op de deur van McLaren klopt, lijkt het zitje van Vandoorne toch niet helemaal zeker. Desondanks denkt de Vlaming dat hij genoeg heeft laten zien om zijn stoeltje te behouden: "Het is geen geheim dat onze auto niet zo goed is als gehoopt, maar ik presteer steeds beter in de trainingssessies en ga beter om met de diverse problemen. Ik doe mijn werk goed en werk goed samen met mijn engineers."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'