Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren in zee met grote concurrent Red Bull

McLaren heeft een deal gesloten met de grote concurrent van Red Bull op het gebied van energiedrankjes. Het gaat om Monster Energy.

Schumacher Monster Energy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © xpb.cc

McLaren en Monster Energy slaan de handen ineen. Als onderdeel van een meerjarige deel zal het logo op de helmen, caps, racekleding en drinkflessen staan. Daarbij zullen Lando Norris en Oscar Piastri vast ook met regelmaat met een blikje Monster Energy gespot worden.

Monster Energy is geen onbekende in de Formule 1, laat staan in de mondiale auto- en motorsportindustrie. Ook Monster Energy staat altijd garant voor spektakel en de ultieme fanbeleving, net zoals je dat van grote concurrent Red Bull kan zeggen.

Monster Energy was (en is?) tevens een partner van het Mercedes Formule 1-team, al sinds de terugkeer van het team in de F1 in 2010. Wat en of deze nieuwe deal iets betekent voor de deal met de Duitse constructeur, is onbekend.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training