Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren kondigt telecomgigant aan als nieuwe sponsor

McLaren heeft zojuist een nieuwe sponsorovereenkomst aangekondigd. Het gaat om telecomgigant T-Mobile, zichtbaar tijdens de Amerikaanse races van dit jaar.

Norris race Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In een statement laat McLaren weten dat men een sponsorovereenkomst heeft getekend met T-Mobile, gericht op de resterende races in de Verenigde Staten. Dat betekent dat in zowel Austin als Las Vegas later dit seizoen de logo's te zien zijn op de auto's en andere uitingen van het team.

Echter, in het statement heeft men het over de Amerikaanse races and beyond. Krijgen we er volgend jaar meer van te zien? Hoe dan ook, McLaren is blij met de deal.

"We zijn opgetogen dat we T-Mobile bij de McLaren-racefamilie mogen verwelkomen. Nu onze Amerikaanse fanschare groeit, is het geweldig om met meer partners samen te werken die ons helpen onze zichtbaarheid en interactie met onze fans te vergroten."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Tijdschema Extreem laat tijdschema Formule 1 GP Verenigde Staten