© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

McLaren krijgt compleet nieuwe kleurstelling in 2018

09 jan. 2018 11:29 Ruud Dimmers 0 reacties
De McLaren MCL32 van 2017 was een opvallende verschijning met zijn oranje kleur. Het deed terugdenken aan de beginjaren van het legendarische F1-team. Voor het nieuwe seizoen gaat het kleurenschema alweer op de schop.

McLaren stapt na een seizoen alweer af van oranje

De McLaren van 2018 zal er compleet anders uitzien dan zijn voorganger. Dit liet teambaas Zak Brown aan Autosport.com weten. Hij spreekt zelfs over de grootste verandering in jaren.


"Onze auto zal er anders uitzien dan die van vorig jaar. Ons merk en de zichtbaarheid van McLaren, alles wordt naar het volgende niveau getild en het wordt spectaculair."

"Van veel andere teams weten we al hoe de auto's eruit komen te zien, maar hopelijk zien mensen de grootste verandering bij ons."

"De afgelopen jaren was McLaren nooit een leider. Onze garage en alles daaromheen zag er precies uit zoals bij de anderen. Nu is het tijd om op te staan zodat iedereen bij de GP van Australië zegt: 'Heb je gezien wat McLaren heeft gedaan?'."

Brown ziet de overstap naar Renault als een kans om het beschadigde imago van McLaren flink op te poetsen. Enerzijds met aansprekende resultaten op de baan, maar daarbuiten ook met een nieuw en fris imago.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen