Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren maakt statement: "Heus kleurenpalet op nieuwe wagen"

Hoe de nieuwe Formule 1-bolides eruit gaan zien is voorlopig gissen. Doeken worden pas in de maand februari van wagens getrokken en tot die tijd moeten de fans genoegen nemen met teasers. Een werknemer van McLaren heeft echter onthuld dat de nieuwe wagen een behoorlijk andere kleurstelling zal krijgen dan de auto van 2018.

Tot voor 2017 waren de McLarens lange tijd gehuld in het zilvergrijs, later werd dit zwart. Een nieuw management, onder leiding van Zak Brown, betekende tegelijkertijd een nieuwe kleurstelling. Voorafgaand aan het afgelopen seizoen werd de oranje kleur van 2017 licht gewijzigd, naar papaya-oranje.

"Op dit moment is alle teamkleding al gefabriceerd", vertelt Product and Supply Chain-directeur Janann Halliday. "De nieuwe logo's zijn er vorige week opgedrukt en de eerste kledij is net gearriveerd bij het McLaren Technology Centre in Woking." "We kunnen natuurlijk nog niet al teveel over de nieuwe kleurstelling vertellen, maar we proberen ons altijd te onderscheiden van de rest. Dit jaar zullen we een flink statement maken", verklapt Halliday. "Het zal zeer kleurrijk worden", wordt er naar de nieuwe MCL34 verwezen. Op 14 februari aanstaande onthult McLaren haar nieuwe wagen. Carlos Sainz en Lando Norris zullen komend jaar de kleuren van de Britse stal verdedigen.

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"