© Nyck de Vries Twitter

Nieuwsoverzicht

McLaren neemt komende maand beslissing over toekomst Nyck de Vries

08 sep. 2017 11:33 Ruud Dimmers 0 reacties
Het zijn wederom spannende tijden voor het Nederlandse talent Nyck de Vries. De talentvolle coureur kent een wisselvallig seizoen in het F2-kampioenschap. McLaren neemt later deze maand een beslissing over zijn toekomst.

Welke plannen heeft McLaren met De Vries

Afgelopen winter was het al lang onduidelijk waar de toekomst van Nyck de Vries zou liggen. De Nederlander maakt al jarenlang onderdeel uit van het talentenprogramma van McLaren. Toen teambaas Ron Dennis ontslagen werd leek het avontuur voor De Vries bij McLaren ook ineens voorbij. Uiteindelijk werd besloten om dit seizoen toch 'gewoon' met elkaar door te gaan.

In zijn eerste seizoen in de F2 laat De Vries zien dat hij een talentvol coureur is, maar dat hij ook nog veel moet leren. Mooie momenten werden afgewisseld met fouten. 

Teambaas Zak Brown laat weten dat McLaren volgende maand een beslissing neemt over het aanblijven van De Vries.

"Hij rijdt veel in de simulator van ons en verricht goed werk. We hebben nog geen beslissing genomen over ons talentenprogramma voor volgend seizoen."

"De Vries staat nu bij ons onder contract. Dat deel behartigt Eric Boullier binnen ons team. Later deze maand hebben we nog meetings en het is aan Eric om een beslissing te nemen over ons talentenprogramma."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen