Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren onder de indruk van Toro Rosso

McLaren-teambaas Zak Brown is onder de indruk van wat Toro Rosso samen met Honda tot nu toe laat zien in Barcelona. De Honda-krachtbron oogt betrouwbaar en een stuk sneller dan vorig jaar.

Gedurende de wintertests wordt natuurlijk met argusogen naar de prestaties van McLaren en Toro Rosso gekeken. De teams 'ruilden' van motor en de vraag was natuurlijk wie daar het meeste voordeel uit zou halen. De verwachting was dat dit McLaren zou zijn, maar Toro Rosso en Honda hebben hun zaakjes goed op orde. McLaren-teambaas Zak Brown ziet dat ook. "Ze doen het heel goed" , zo wordt Brown geciteerd door Motorsport . "Honda is een geweldig bedrijf en het was slechts een kwestie van tijd voordat ze hun motor flink zouden verbeteren. Ze doen het nu goed en dat succes komt hen toe."

Brown geeft te kennen dat hij niet net als de rest voortdurend zijn team vergelijkt met dat van Toro Rosso: "Ik begrijp heel goed dat mensen onze teams naast elkaar willen leggen, maar wij houden ons daar niet mee bezig. We richten ons op ons eigen programma en hebben er vertrouwen in dat we een goed seizoen tegemoet gaan."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden