Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren presenteert nieuwe bolide voor GP Verenigde Staten

Ook McLaren heeft op dinsdag de nieuwe bolide aan het publiek getoond waarmee op het Circuit of the Americas de strijd zal aangaan. Het gaat om een nieuwe livery met dikke chroom accenten. Net als Alpine en Haas zal McLaren in Austin dus met een andere kleurstelling rijden.

McLaren reed van 2006 tot en met 2014 met verchroomde liveries in de Formule 1. In 2023 greep men daar voor de Grand Prix van Groot-Brittannië met een knipoog naar terug en dit jaar doet men dat nog eens dunnetjes over richting Austin. McLaren is het derde team dat de livery veranderd voor de aankomende Grand Prix van de Verenigde Staten, want eerder presenteerde Haas en Alpine al een speciale kleurstelling voor het weekend in Austin.

Voor McLaren is dit al de vierde keer dit seizoen dat men een speciale livery gebruikt tijdens een Grand Prix-weekend. Eerder in Japan, Monaco en Singapore reed men al met een speciale kleurstelling op de MCL38. 

Bekijk hieronder de nieuwste livery van McLaren!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Vettel & Schumacher Duits superteam aan de start in Australië