Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren-baas pronkt met nieuwe Red Bull- en Ferrari-aanwinst

Rob Marshall en David Sanchez zijn officieel begonnen bij McLaren, na hun respectievelijke overstap van Red Bull en Ferrari.

McLaren CEO Zak Brown heeft twee belangrijke aanwinsten verwelkomd bij zijn team, nadat ze overgestapt zijn van twee F1-rivalen. Voormalig Head of Vehicle Concept van Ferrari, David Sanchez, is de nieuwe Technical Director of Car Concept and Performance voor McLaren geworden, terwijl voormalig Chief Designer van Red Bull, Rob Marshall, de functie van Technical Director of Engineering and Design op zich heeft genomen.

Het duo maakt deel uit van een nieuwe managementstructuur bij het McLaren die is opgezet door Brown en teambaas Andrea Stella, die indruk heeft gemaakt sinds hij afgelopen winter het roer overnam van Andreas Seidl, de huidige CEO van Sauber.

In een post op X (voorheen Twitter) zegt Brown het volgende: "McLaren-fans, verwelkom samen met mij David Sanchez en Rob Marshall in ons al ervaren en getalenteerde technische team. Mega! Aan het werk!"

McLaren wil de vierde plaats in het constructeursklassement van vorig seizoen verbeteren als het nieuwe seizoen in maart van start gaat met de Grand Prix van Bahrein.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"