Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren-teambaas licht superdeal met Norris toe

McLaren en Lando Norris blijven in ieder geval tot en met 2025 een eenheid vormen. Het huwelijk dat in 2017 begon, krijgt wederom een vervolg en de teambaas legt uit waarom.

In de Formule 1 zijn er behoorlijk wat lang lopende contracten. Lando Norris is de nieuwste naam van een coureur die zich voor meerdere jaren weet te verbinden aan een Formule 1-team. Hij blijft tot en met 2025 uitkomen voor McLaren, iets waar ook teambaas Andreas Seidl zeer content mee is. "Uit de kans om onze relatie met Lando Norris te verlengen spreekt niet alleen ons geloof en vertrouwen in hem, maar ook het vertrouwen van Lando in ons en in onze reis op weg naar het wereldkampioenschap."

McLaren houdt zoveel mogelijk bij het oude

"Lando heeft de laatste jaren een indrukwekkende groei laten zien als Formule 1-coureur en was een belangrijke onderdeel van het team op onze weg naar voren." "We zijn nog steeds bezig aan die reis om vooraan op de grid te kunnen vechten en Lando blijft een centrale pion in dat plan. Om hem vast te leggen, samen met Daniel Ricciardo en het vaste management geeft ons de stabiliteit en de continuïteit om naar dat ultieme doel van titels toe te werken."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi