Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren-teambaas steekt Abiteboul de loef af met bijzondere tatoeage

Zit de hele F1-wereld te wachten op het moment dat Cyril Abiteboul zijn tattoo laten zetten als onderdeel van zijn weddenschap met Daniel Ricciardo, doet McLaren-teambaas Zak Brown dat gewoon even tussendoor!

Daniel Ricciardo had met zijn voormalig Renault-teambaas Cyril Abiteboul de afspraak dat als hij in 2020 op het podium zou staan, Abiteboul een tattoo zou nemen. De teambaas mocht de grote en plaats op lichaam bepalen, Ricciardo de afbeelding. Het is nog altijd wachten op het moment dat die tattoo daadwerkelijk gezet wordt, want Ricciardo stond daadwerkelijk twee keer op het podium. Ook met zijn huidige teambaas Zak Brown had Ricciardo een deal. Zou hij op het podium staan, dan zou hij mogen rijden met een NASCAR-auto van zijn grote held Dale Earnhardt, iets dat dit weekend te gebeuren staat. Echter, in ditzelfde weekend kroop Brown in de stoel van een tattoo-artiest. McLaren deelde daar een foto van op social media, met de mededeling dat de afbeelding later zou worden onthuld. Echter, wie goed kijkt ziet op de achtergrond een template liggen van iets dat verdacht veel lijkt op de lay-out van het circuit van Monza, daar waar McLaren voor het eerst in jaren won met Ricicardo. Lando Norris maakte daar een één-twee van en voor Brown was het zelfs de eerste McLaren-overwinning onder zijn leiding. Ongetwijfeld krijgen we later dit weekend het eindresultaat te zien.

1451890838779355136

What’s happening here? 👀💉🎨 New ink for @ZBrownCEO . All will be revealed soon! pic.twitter.com/AuMbMwFAcX — McLaren (@McLarenF1) October 23, 2021

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden