Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren tempert torenhoge verwachtingen van B-spec MCL33

Het Formule 1-team van McLaren tempert de hoge verwachtingen rondom de B-spec van de auto die tijdens de GP van Spanje geïntroduceerd wordt.

Bij McLaren is men de afgelopen jaren kampioen geworden in hoog van de toren schreeuwen. Waren het eerst de verhalen omtrent de successen met Honda, deze winter werden de verwachtingen torenhoog opgeschroefd rondom de nieuwe MCL33. Helaas, tot op heden blijkt de bolide een teleurstelling te zijn. McLaren komt daarom in Barcelona met een grote upgrade, de B-versie van de MCL33. Het team tempert nu de verwachtingen, zo laat Eric Boullier in El Confidencial optekenen. "We slaan bij de Spaanse Grand Prix een nieuwe weg in. Ik verwacht echter niet dat we ineens een dominerend team daardoor worden en de rest passeren."

"Nagenoeg alle teams hebben updates bij in Barcelona. Dat biedt dus drie mogelijkheden: We blijven waar we nu staan, we dichten het gat iets of we lopen tegen een grotere achterstand aan." "Het is aan ons om de performance van onze auto te verbeteren, zodat we voldoen aan onze verwachtingen." Fernando Alonso bezet momenteel de zesde plaats in het WK met 28 punten. De Spanjaard reed gecontroleerd en profiteerde van de pech en chaos bij anderen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"