© McLaren

Nieuwsoverzicht

McLaren trots: 'We halen meer sponsoren binnen dan alle andere F1-teams'

23 aug. 2018 07:15 Jan van der Burgt 2 reacties
McLaren mag dit seizoen ronduit slecht uit de verf komen, het team haalde alsnog meer sponsoren binnen dan de alle andere Formule 1-teams. Dat stelt teambaas Zak Brown.

Een grote nieuwe titelsponsor prijkt nog altijd niet op de oranje bolides van McLaren, maar teambaas Zak Brown is blij dat de MCL33 allang zo kaal niet meer is als toen de bolide werd gepresenteerd:

"We hebben onder andere grote bedrijven als Dell Technologies en Petrobras aan ons weten te binden. In totaal hebben we vijf nieuwe sponsoren aangetrokken. Geen enkel ander team is daartoe in staat gebleken", zo wordt Brown geciteerd door Racefans.net.

Het uitblijven van die grote titelsponsor is jammer, maar kan op begrip rekenen van het bestuur van McLaren: "Ferrari heeft dit jaar maar één nieuwe sponsor aangetrokken. Hetzelfde geldt voor Mercedes. Dat toont wel aan dat het moeilijke tijden zijn om sponsoren aan je te binden. Mijn aandeelhouders begrijpen gelukkig dat een nieuwe titelpartner niet zomaar aan komt waaien."

"Met mijn zakelijke verleden verwacht iedereen dat ik die auto vol hang met nieuwe sponsoren, maar met het aantrekken van vijf nieuwe geldschieters heb ik aan mijn eigen verwachtingen voldaan."

"Bovendien betekent het feit dat de auto niet vol wordt geplakt met stickers niet dat we geen hele trouwe partners hebben."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen