© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

McLaren: 'Vandoorne potentiële wereldkampioen F1'

23 aug. 2017 14:50 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 team van McLaren bevestigde vandaag dat Stoffel Vandoorne ook in 2018 rijdt voor het team. Volgens teambaas Zak Brown is de Belgische coureur een mega talent en heeft hij alles in huis om wereldkampioen te worden.

McLaren voorspelt gouden toekomst voor 'mega talent' Vandoorne

Vandoorne staat te boek als een van de grootste talenten en won overtuigend het hoog aangeschreven GP2/F2 kampioenschap. Na een stroeve start komt de Belg nu beter in zijn ritme en verbeteren de resultaten.

Bij McLaren twijfelt er niemand aan zijn talent. Teambaas Zak Brown laat weten dat Vandoorne een toekomstige ster in de Formule 1 is.

"Ik vind Stoffel een super talent, een toekomst wereldkampioen in de Formule 1 zelfs. Dat is ook de reden waarom we hem voor meerdere jaren hebben vastgelegd."

"Voordat mensen met vragen stellen over de lengte van het contract, wil ik benadrukken dat dit vertrouwelijk is. Laat ik het wel zo stellen: Toen we Stoffel vastlegden was het altijd ons plan dat hij jarenlang voor ons zou racen. Dat is nog altijd onze intentie."

Zak Brown is ervan overtuigd dat McLaren en Vandoorne samen een winnende combinatie kunnen vormen.

"We kennen allemaal het potentieel van Stoffel en als we hem een goede auto geven dan gaat hij races voor ons winnen. Hij kan bij ons zijn eerste race gaan winnen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen