Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

McLaren: "We zullen doorgaan zonder angst"

Zak Brown, de CEO van McLaren Racing, heeft vertrouwen in de toekomst van zijn Formule 1-team. Volgens de Amerikaan moet de aangebleven steun van fans en kopstukken McLaren weer naar voren helpen in 2019.

McLaren heeft een moeizaam seizoen achter de rug. In de loop van 2018 moest onder meer teammanager Eric Boullier het veld ruimen. Aan het einde van het jaar vertrok bovendien Fernando Alonso zonder ook maar één podiumfinish sinds zijn herintrede bij McLaren in 2015.

Brown spreekt bij de lancering van de auto voor 2019, de McLaren MCL34 met Renault-motor, echter van 'toewijding, motivatie en verbindende ambities binnen het team.' Volgens hem is de MCL34 slechts het begin van het proces om het team weer competitief te krijgen. "We hebben nieuwe coureurs, die tot de nieuwe generatie Formule 1-talent behoren. Zij zijn essentieel om McLaren naar voren te helpen. Daarnaast bestaat onze familie niet alleen uit medewerkers en rijders, maar ook uit partners en fans. Omdat zij allemaal loyaal zijn gebleven en ons nog altijd steunen, wil ik vooral hen bedanken bij het ingaan van seizoen 2019." "Zoals altijd, we zullen doorgaan, zonder angst", besluit Brown.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'