Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Meer informatie bekend over beroving Norris

Meer details over de beroving van Lando Norris zijn bekendgemaakt na een nieuwe zitting in de rechtszaak tegen de verdachte. De McLaren-coureur werd vastgehouden in een nekklem, terwijl een ander zijn peperdure horloge pakte.

Norris Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was een heftige avond voor Lando Norris na de finale van de Euro 2020 finale in juli 2021. De Brit was aanwezig bij de wedstrijd in het stadion van Wembley en liep na afloop van de voetbalwedstrijd naar zijn auto, een oranje McLaren GT, waar hij werd opgewacht door twee personen.

Toen een van de twee personen aan Norris vroeg of het 'zijn auto is' waar ze bij stonden, werd de McLaren-rijder vastgegrepen en in een nekklem gehouden. De verdachte trok Norris naar achteren, waardoor hij vanaf dat moment alleen nog maar in de lucht kon kijken. Vervolgens werd er meermaals 'pak zijn horloge!', geroepen.

De tweede verdachte beroofde Norris vervolgens van zijn peperdure horloge, een Richard Mille 67-02 met een waarde van zo'n 165.000 euro. In totaal duurde het incident ongeveer een halve minuut, waarna de twee verdachten wegrenden.

Norris was de maandag na de GP van Saoedi-Arabië aanwezig in de rechtszaak, waar hij de bovenstaande details van de beroving deelde. DNA van de verdachte, een 25-jarige man uit de regio van Liverpool, werd volgens The Independent van Norris' pols gehaald na de bewuste avond.

In de rechtszaak werd ook benadrukt dat Norris de verdachte niet kende en dat hij tijdens de bewuste voetbalwedstrijd geen contact had met anderen in het stadion: hij zat immers in de corona-bubbel en contact met vreemden werd toen nog bewust vermeden. De verdachte zelf ontkent enige betrokkenheid.

De zaak loopt nog en later volgt dus nog een uitspraak.

Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1