© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Meer vermogen voor Alonso en Vandoorne bij GP België

24 aug. 2017 18:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 team van McLaren-Honda zit duidelijk in de lift. De prestaties waren de afgelopen races zichtbaar beter en Honda lijkt het lek eindelijk boven te hebben. In België heeft het alweer een betere versie van de krachtbron meegenomen voor Alonso en Vandoorne.

Honda heeft beter motor ter beschikking

Stoffel Vandoorne moet wel eerst 35 plaatsen gridstraf incasseren voordat hij zijn betere Honda-motor kan gebruiken. Hij krijgt de versie 3.6 van Honda, daar waar Alonso het met versie 3.5 moet doen.

"Alonso en Vandoorne rijden in België met een upgrade van onze powerunit. Stoffel moet hiervoor wel een gridstraf incasseren, maar het is belangrijk dat we de upgrades kunnen introduceren zodra ze beschikbaar zijn. Zo kunnen we zo snel mogelijk de volgende specificaties introduceren. Dit seizoen komen er nog meer upgrades aan," laat Yusuke Hasegawa van Honda weten.

Omdat het voor McLaren toch al een verloren seizoen is, wil het team de gridpenalties incasseren op circuits waarop het weinig kans op een topklassering heeft. Alonso zal in Italië een nieuwe krachtbron krijgen, op het supersnelle circuit van Monza. Op deze manier hebben de McLaren-coureurs alle kans op het circuit van Singapore waar McLaren goed uit de voeten moet kunnen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen