Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 Grand Prix Singapore 2019

Meerdere coureurs op het matje bij stewards geroepen na GP Singapore

Na afloop van de Singaporese GP moet een handvol coureurs zich melden bij de stewards, vanwege verschillende incidenten die tijdens de race plaatsvonden.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd.

Verschillende Formule 1-coureurs moeten zich in de uren na de GP van Singapore melden bij de stewards, omdat ze betrokken waren bij verschillende incidenten.

Vanwege het incident tussen Romain Grosjean en George Russell, die met elkaar in aanraking kwamen, waarna Russells race in de muur eindigde, moet de Franse Haas-coureur zich melden bij de stewards. Door toedoen van de crash kwam de eerste safety car op de baan.

Zowel Raikkonen als Kvyat moeten zich melden bij de stewards vanwege hun touché in de eerste bocht, waardoor het wiel van de Fin de geest gaf en hij zijn race moest staken.

Tot slot moet ook Antonio Giovinazzi zich melden vanwege een incident tijdens de safety-carperiode, waar hij mogelijk te dicht langs een kraan heeft gereden.

Update:
Alleen Alfa Romeo-coureur Giovinazzi heeft na afloop een straf gekregen van de stewards. De Italiaan kreeg tien seconden bij zijn eindtijd opgeteld. Er verandert daardoor echter niks aan zijn eindklassering: hij blijft tiende en houdt zijn ene punt. De andere vier coureurs, Grosjean, Russell, Kvyat en Raikkonen, werden allen vrijgesproken.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

0 reacties