Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Meet & greet met handtekeningensessie met Jeffrey Herlings tijdens Dutch Masters of Motocross

Wil jij oog in oog komen te staan met je motocrosshelden? Op zondag 6 mee tijdens de Dutch Masters of Motocross in Mill is dit mogelijk! Zes MXGP-toppers van wereldklasse, waaronder Jeffrey Herlings, delen handtekeningen uit.

De Dutch Masters of Motorcross is altijd een mooie spektakel, maar zondag 6 mei heb je een extra reden om af te reizen naar Mill. Los van het prachtige en spectaculaire programma, staat er een meet & greet op het programma. Dit geeft jou de kans om nog dichter bij jouw helden en een van die felbegeerde handtekeningen te veroveren. Vanzelfsprekend is klassementsleider Jeffrey Herlings ook van de partij. Samen met vijf vijf andere wereldtoppers delen zij handtekeningen en gave posters uit. Herlings krijft daarbij gezelschap van Glenn Coldenhoff (NL), Romain Febvre (FR), Max Anstie (GB), Shaun Simpson (GB) en Jeremy Seewer (CH).

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op het circuitpark. Voor 18 jaar en ouder is de toegang € 20,00, van 12 t/m 17 jaar € 10,00 en tot 12 jaar is de toegang gratis.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"