Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Mercedes

'Mercedes blijft langer in F1, Wolff en Hamilton verlengen contract met twee jaar'

Volgens de Italiaanse media blijft niet alleen Hamilton langer aan de Formule 1 verbonden, ook zijn werkgever en zijn teambaas zullen langer aanwezig zijn in de koningsklasse van de autosport.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Daimler

Er werd de afgelopen weken en maanden enorm veel gespeculeerd over de toekomst van zowel Lewis Hamilton als teambaas Toto Wolff en het Mercedes-team in zijn geheel. Velen linkte Hamilton en Wolff aan een gezamenlijke overstap naar Ferrari, maar die mogelijkheid lijkt van tafel geschoven te zijn.

Als we Italiaanse media mogen geloven, die vorige week al aangaven te weten dat Lewis Hamilton zijn contract op korte termijn zou gaan verlengen, zullen ook teambaas Toto Wolff en Mercedes zelf langer aanwezig zijn in de Formule 1. Tot op heden was dat namelijk nog alles behalve zeker.

Mercedes heeft alles al gewonnen wat er te winnen valt en met de nieuwe regels in aantocht kan die suprematie wel eens snel voorbij zijn, waardoor de renstal mogelijk zou kiezen voor het hazenpad. Teambaas Wolff werd bovendien meer dan eens gelinkt met de rol van Formule 1-baas en met de eerdergenoemde overstap naar Ferrari.

Volgens Gazzetta dello Sport gaat dat er dus allemaal niet van komen. Zowel Hamilton als Wolff zullen binnen afzienbare tijd bijtekenen voor twee jaar en Mercedes zal naar alle waarschijnlijk ergens de komende maanden haar verblijf in sport verlengen door het nieuwe Concorde Agreement te ondertekenen.

0 reacties

    Video De revolutionaire, nieuwe ophanging van Verstappen