Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes drukt laatste twijfels over mogelijk F1-pensioen Hamilton de kop in

Mochten er nog twijfels over bestaan, dan zijn die nu allemaal weggenomen. Lewis Hamilton zal gewoon aan de start van het Formule 1-seizoen staan, want volgende week trekt hij het doek van zijn Mercedes W13 af.

Na het zware verlies van Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi, precies twee maanden geleden, vernamen we lange tijd niets van de Brit. Inmiddels is hij weer verschenen op social media en is hij weer begonnen met trainen. Over het nieuwe Formule 1-seizoen werd echter niets gerept.

Onthulling W13 met Hamilton

Mocht er echter nog twijfel over bestaan over de toekomst van Hamilton in de Formule 1, dan is die nu helemaal weggenomen. Over een kleine week, op 18 februari, is Hamilton namelijk een van degenen, samen met George Russell en Toto Wolff, die het doek van de nieuwe Mercedes W13 mag halen. Het team deelde bij het ingaan van het weekend de planning voor de presentatie, waarop duidelijk werd dat Hamilton gewoon aanwezig is. Mercedes maakt er overigens een spectaculaire en drukke dag van, aankomende vrijdag. In de ochtend wordt het doek namelijk van de W13 gehaald, waarna er in de middag meteen een shakedown wordt afgewerkt op Circuit Silverstone. 's Avonds deelt men daar de beelden van.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"