Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes duidt schade en gevolgen na zware crash Antonelli

Andrea Kimi Antonelli crashte zwaar in de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Italië. Wat zijn de gevolgen van die crash voor de rest van het weekend?

Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Andrea Kimi Antonelli ging hard zijwaarts de bandenstapel in, in de bocht die we stiekem nog altijd kennen als de Parabolica. De auto raakte, voorzien van updates, daarbij zwaar beschadigd, maar voor wat betreft die updates heeft het niet direct gevolgen.

Mercedes communiceert al snel na de crash dat er van die update reserveonderdelen zijn. Het plan was dat Antonelli de updates in VT1 zou testen, waarna Lewis Hamilton ze voor VT2 onder de auto zou krijgen bij wijze van een dubbele evaluatie. Dat plan kan dus doorgang vinden.

Russell zal in VT2 dan met de oude specificatie rijden, zoals altijd al het plan was. Als RacingNews365 vraagt of die tweede oefensessie voor Russell nog in het geding komt vanwege reparatiewerkzaamheden, laat het team weten dat de beste monteurs ter wereld aan de auto werken. De verwachting is dat de W15 vlak voor de start van VT2 of eventueel een fractie later klaar zal zijn.

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld