Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Mercedes en Ferrari vechten ooit om Max Verstappen'

Vorige jaar tijdens het raceweekend in Amerika verraste Max Verstappen vriend en vijand door plotseling bij te tekenen bij Red Bull Racing. Tot eind 2020 ligt de Nederlander vast maar volgens Sky Sports-analist Marc Priestley barst er een ware strijd los zodra Verstappen beschikbaar komt.

Ondanks dat de naam van Verstappen niet opdook in het silly season staat de jonge Red Bull coureur ongetwijfeld wel op het lijstje van de topteams.

Sterker nog, Sky Sports F1-analist Priestley verwacht dat er in de toekomst een intense strijd zal losbarsten om de diensten van Verstappen. "100% zeker dat Mercedes en Ferrari interesse hebben in Verstappen. Max heeft zoveel kwaliteit, dat weegt een stuk zwaarder dan eventuele negatieve punten zoals het feit dat hij af en toe een heethoofd is of de eventuele fouten die hij volgens sommigen maakt. Ik weet zeker dat de topteams om Max zullen vechten als hij beschikbaar is," aldus Priestley in een Q&A op zijn eigen YouTube-kanaal. Vooralsnog ligt Verstappen tot eind 2020 nog vast bij Red Bull maar volgens het Italiaanse Autosprint bevat het contract van Verstappen speciale clausules waardoor hij eventueel eind 2019 de Oostenrijkse renstal kan verlaten indien bepaalde prestaties achterwege blijven.

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China