© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'Ferrari is gevaarlijk in de eerste ronde'

30 jun. 2018 19:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Mercedes kijkt met angst en beven uit naar de eerste ronde van de Grand Prix van Oostenrijk. De Duitse constructeur verwacht een sterke eerste ronde van de Scuderia.

Mercedes op haar hoede voor Ferrari

Mercedes staat er met een volledige eerste rij op de startgrid bijzonder goed voor. Toch is Mercedes er niet gerust op dat het na de eerste ronde nog steeds aan de leiding zal gaan:

"De eerste ronde wordt heel lastig. De tractie van Ferrari uit de bochten drie en vier is heel erg goed. In combintie met hun goede topsnelheid wordt het heel lastig ze voor te blijven", aldus Mercedes-teambaas Toto Wolff in gesprek met ORF.

Niki Lauda hoopt ondertussen vooral dat iedereen heelhuids door de eerste bocht komt. Hij is het eerste-ronde-incident op Paul Ricard nog niet vergeten:

"Hopelijk denkt Sebastian Vettel nog even terug aan dat moment en maakt hij niet nog eens dezelfde fout. Overigens zal de race dan alsnog heel spannend worden, want aan kop van het veld zit het allemaal heel erg dichtbij elkaar. Ik waag me daarom nog niet aan een voorspelling."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen