© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes gaat uit van contractverlenging Lewis Hamilton

04 jan. 2018 06:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Het aankomende Formule 1 seizoen belooft op voorhand al een interessant seizoen te gaan worden. Niet alleen op het circuit worden hopelijk boeiende gevechten geleverd, ook naast de baan wordt het interessant. Van meerdere coureurs loopt namelijk het contract eind 2018 af!

Mercedes ziet Hamilton niet in voetsporen van Rosberg treden

Ook regerend wereldkampioen Lewis Hamilton staat nog voor één jaar onder contract bij de zilverpijlen. De Brit herwon zijn strijdlust in het afgelopen Formule 1 seizoen maar heeft daarnaast ook meerdere keren aangegeven na te denken over zijn leven na de Formule 1.

Van Hamilton is bekend dat hij zich graag stort op een nieuwe uitdaging in bijvoorbeeld de muziek- of modewereld. Toch verwacht zijn  teambaas Toto Wolff dat Hamilton zeer binnenkort een handtekening zet onder een nieuw contract.

Tegenover de Oostenrijkse zender ORF laat Wolff weten dat hij geen tweede Rosberg scenario verwacht. De Duitser verbaasde namelijk vriend en vijand door vrijwel direct na het behalen van zijn enige wereldtitel zijn pensioen aan te kondigen.

"Ik verwacht niet dat Lewis gaat stoppen maar je weet het nooit zeker natuurlijk. Eind 2016 hadden we het ook niet verwacht toen we plotseling een telefoontje kregen van Nico."

Op dit moment viert Hamilton vakantie in Los Angeles maar zal hij hoe dan ook in 2018 uitkomen voor Mercedes.

"Ik verwacht hem gewoon in de auto dit jaar. Wij zijn blij met hem en hij met ons."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen