Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes gaat uit van contractverlenging Lewis Hamilton

Het aankomende Formule 1 seizoen belooft op voorhand al een interessant seizoen te gaan worden. Niet alleen op het circuit worden hopelijk boeiende gevechten geleverd, ook naast de baan wordt het interessant. Van meerdere coureurs loopt namelijk het contract eind 2018 af!

Ook regerend wereldkampioen Lewis Hamilton staat nog voor één jaar onder contract bij de zilverpijlen. De Brit herwon zijn strijdlust in het afgelopen Formule 1 seizoen maar heeft daarnaast ook meerdere keren aangegeven na te denken over zijn leven na de Formule 1. Van Hamilton is bekend dat hij zich graag stort op een nieuwe uitdaging in bijvoorbeeld de muziek- of modewereld. Toch verwacht zijn teambaas Toto Wolff dat Hamilton zeer binnenkort een handtekening zet onder een nieuw contract.

Tegenover de Oostenrijkse zender ORF laat Wolff weten dat hij geen tweede Rosberg scenario verwacht. De Duitser verbaasde namelijk vriend en vijand door vrijwel direct na het behalen van zijn enige wereldtitel zijn pensioen aan te kondigen. "Ik verwacht niet dat Lewis gaat stoppen maar je weet het nooit zeker natuurlijk. Eind 2016 hadden we het ook niet verwacht toen we plotseling een telefoontje kregen van Nico." Op dit moment viert Hamilton vakantie in Los Angeles maar zal hij hoe dan ook in 2018 uitkomen voor Mercedes. "Ik verwacht hem gewoon in de auto dit jaar. Wij zijn blij met hem en hij met ons."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'