Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes geeft gewiekst antwoord: wordt de W15 een Red Bull lookalike?

Mercedes heeft twee seizoenen lang vast gehouden aan een concept dat uiteindelijk niet bleek te werken, dat terwijl meer en meer teams steeds nauwkeuriger naar de Red Bull gingen kijken. Hoe is dat volgend jaar voor Mercedes?

Verstappen Hamilton Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nadat technisch directeur James Allison in gesprek met Sky Sports terugblikte op de eerste vrije training in Qatar, verlegden men de aandacht naar 2024. Want hoe staat het daarmee? Gaat de nieuwe W15 op een Red Bull lijken?

"Ik weet het niet. Ik heb immers geen idee wat zij (Red Bull, red.) gaan doen volgend jaar", zo begint Allison gewiekst, om vervolgens wat serieuzer in te gaan op het thema 2024. Ziet hij aanknopingspunten voor gepast optimisme? Lewis Hamilton had het immers over de 'meest bepalende zes maanden'.

"Het zijn extreem interessante tijden. En Lewis heeft gelijk. Want de teams kijken ook al met een schuin oog naar 2026 als de compleet nieuwe regels van kracht worden. Dat betekent dat de '25-bolide misschien niet zo heel nieuw zal zijn, waardoor het platform van de 2024-auto des te bepalender wordt."

"De komende tijd wordt dus ontzettend belangrijk om de juiste snaren te raken voor zowel '24 als '25", zo besluit de Allison.

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Qatar 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Mercedes

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Qatar 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff