Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes houdt fans in spanning met teaser nieuwe auto

Mercedes heeft een eerste glimp van de nieuwe W15 gedeeld. Het team uit Brackley hoopt met die bolide het gat naar Red Bull te dichten.

Mercedes logo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes heeft een teaser van de W15 gedeeld. Op een vage foto zit Lewis Hamilton in de cockpit en lijkt hij een stoeltje te passen. Verder is het beeld expres vervaagd, zo lijkt het.

Het team uit Brackley wil met de W15 weer om het kampioenschap wedijveren. Mercedes eindigde in 2023 als tweede achter het ongenaakbare Red Bull. De bolide van vorig jaar was een verbetering ten opzichte van de soms onbestuurbare 2022-auto, maar toch werd er voor het eerst sinds 2011 geen enkele Grand Prix-zege geboekt.

Mercedes hoopt dit jaar het gat naar Red Bull dus te kunnen dichten met de W15. Op 14 februari wordt de nieuwe bolide volledig gepresenteerd. Voor nu moeten we het met deze teaser doen…

Bekijk hieronder de eerste glimp!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola