© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes krabbelt terug: "Wij geven fouten toe, anderen hopelijk ook"

09 jul. 2018 11:25 René Oudman 0 reacties
Na het vallen van de finishvlag in Groot-Brittannië vlogen er bommetjes over en weer tussen Mercedes en Ferrari. De Duitse brigade was zeer ontsteld door de tik die Kimi Raikkonen uitdeelde aan Lewis Hamilton - de Brit viel daarmee terug vanuit de kopgroep naar het achterveld. De suggestie dat Ferrari Raikkonen opdracht had gegeven om de thuisrijder uit te schakelen, viel bij de Italiaanse formatie in het verkeerde keelgat.

Een rel, waarbij zowel insiders als buitenstaanders zich gingen bemoeien, ontstond. Het nachtje slapen lijkt de gemoederen enigszins tot bedaren te hebben gebracht, want maandagochtend haalt Mercedes bakzeil via haar eigen Twitter-kanaal. "Dus... James (Allison, de technisch directeur wiens uitspraken via teambaas Toto Wolff de media in werden geslingerd, red.) heeft niets geroepen in de media. Het was een lollige conversatie met Toto, waarin de woorden die later door iedereen zijn opgepikt, gebezigd zijn."

"Lewis heeft Kimi's excuus geaccepteerd", vervolgt het bericht. "Als wij zelf fouten maken, dan steken we de hand in eigen boezem. Hopelijk blijven anderen dat in de toekomst ook doen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen